iPhone 8 Plus herstelling

Scherm herstelling

Originele onderdelen

129EUR

Scherm herstelling

Refurbished onderdelen

109EUR

Batterij herstelling

OEM onderdelen

59EUR

Camera herstelling

OEM onderdelen

129EUR

Waterschade

Prijs vanaf

99EUR

Overige defecten

Gratis analyse

Op aanvraag

iPhone 8 Plus reparatie

Werkt je iPhone 8 Plus niet meer zoals het hoort? Bij MadProcessor kan je terecht voor een professionele herstelling. Wij herstellen alle onderdelen en voeren altijd een gratis analyse uit. Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan betaal je ook helemaal niets! Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze computerwinkel in Aalst.

iPhone 8 Plus scherm herstelling

Defect iPhone 8 Plus scherm? Geen probleem! MadProcessor herstelt je iPhone met originele onderdelen zodat je in een mum van tijd terug een goed werkend scherm hebt. Wij geven de voorkeur aan originele onderdelen maar bieden je als klant graag de keuze aan tussen volledig originele onderdelen of refurbished onderdelen. Op die manier bepaal je zelf met welk nieuw scherm je iPhone 8 Plus wordt hersteld en kan je kosten besparen.

iPhone 8 Plus batterij herstelling

Loopt de batterij van je iPhone 8 Plus snel leeg of laadt het toestel niet meer op? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een defecte batterij. MadProcessor herstelt de batterij van jouw iPhone 8 Plus zodat jij weer zorgeloos kan genieten van een volle batterij. Hiervoor werken we uitsluitend met OEM-onderdelen om de kwaliteit van deze herstelling te garanderen. Bovendien krijg je op elke batterij herstelling 6 maanden garantie.

iphone herstelling

Gratis analyse en originele onderdelen voor je iPhone scherm herstelling.

Dringend

een reparatie nodig
voor je iPhone 8 Plus?