iPhone 11 herstelling

Home » Diensten » iPhone herstelling » Kies iPhone model » iPhone 11 herstelling

Scherm herstelling

Originele onderdelen

189EUR

Scherm herstelling

Refurbished onderdelen

150EUR

Batterij herstelling

OEM onderdelen

89EUR

Camera herstelling

OEM onderdelen

129EUR

Waterschade

Prijs vanaf

99EUR

Overige defecten

Gratis analyse

Op aanvraag

iPhone 11 reparatie

Werkt je iPhone 11 niet meer zoals het hoort? Bij MadProcessor kan je terecht voor een professionele herstelling. Wij herstellen alle onderdelen en voeren altijd een gratis analyse uit. Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan betaal je ook helemaal niets! Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze computerwinkel in Aalst.

iPhone 11 scherm herstelling

Defect iPhone 11 scherm? Geen probleem! MadProcessor herstelt je iPhone met originele onderdelen zodat je in een mum van tijd terug een goed werkend scherm hebt. Wij geven de voorkeur aan originele onderdelen maar bieden je als klant graag de keuze aan tussen volledig originele onderdelen of refurbished onderdelen. Op die manier bepaal je zelf met welk nieuw scherm je iPhone 11 wordt hersteld en kan je kosten besparen.

iPhone 11 batterij herstelling

Loopt de batterij van je iPhone 11 snel leeg of laadt het toestel niet meer op? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een defecte batterij. MadProcessor herstelt de batterij van jouw iPhone 11 zodat jij weer zorgeloos kan genieten van een volle batterij. Hiervoor werken we uitsluitend met OEM-onderdelen om de kwaliteit van deze herstelling te garanderen. Bovendien krijg je op elke batterij herstelling 6 maanden garantie.

iphone herstelling

Gratis analyse en originele onderdelen voor je iPhone scherm herstelling.

Dringend

een reparatie nodig
voor je iPhone 11?