iPhone 11 Pro Max herstelling

Home » Diensten » iPhone herstelling » Kies iPhone model » iPhone 11 Pro Max herstelling

Scherm herstelling

Originele onderdelen

360EUR

Scherm herstelling

Refurbished onderdelen

275EUR

Batterij herstelling

OEM onderdelen

99EUR

Camera herstelling

OEM onderdelen

179EUR

Waterschade

Prijs vanaf

99EUR

Overige defecten

Gratis analyse

Op aanvraag

iPhone 11 Pro Max reparatie

Werkt je iPhone 11 Pro Max niet meer zoals het hoort? Bij MadProcessor kan je terecht voor een professionele herstelling. Wij herstellen alle onderdelen en voeren altijd een gratis analyse uit. Kunnen we het probleem niet oplossen? Dan betaal je ook helemaal niets! Neem gerust contact op of breng een bezoek aan onze computerwinkel in Aalst.

iPhone 11 Pro Max scherm herstelling

Defect iPhone 11 Pro Max scherm? Geen probleem! MadProcessor herstelt je iPhone met originele onderdelen zodat je in een mum van tijd terug een goed werkend scherm hebt. Wij geven de voorkeur aan originele onderdelen maar bieden je als klant graag de keuze aan tussen volledig originele onderdelen of refurbished onderdelen. Op die manier bepaal je zelf met welk nieuw scherm je iPhone 11 Pro Max wordt hersteld en kan je kosten besparen.

iPhone 11 Pro Max batterij herstelling

Loopt de batterij van je iPhone 11 Pro Max snel leeg of laadt het toestel niet meer op? Dan heb je waarschijnlijk te maken met een defecte batterij. MadProcessor herstelt de batterij van jouw iPhone 11 Pro Max zodat jij weer zorgeloos kan genieten van een volle batterij. Hiervoor werken we uitsluitend met OEM-onderdelen om de kwaliteit van deze herstelling te garanderen. Bovendien krijg je op elke batterij herstelling 6 maanden garantie.

iphone herstelling

Gratis analyse en originele onderdelen voor je iPhone scherm herstelling.