Desktop op maat

Wij bouwen je computer van A tot Z.

Gratis offerte

Maak een afspraak

Je bericht is verzonden. We antwoorden zo snel mogelijk!
Je bericht is niet verzonden, ben je zeker dat je alles correct hebt ingevuld?

Onze werkwijze

1. Analyse

Je komt langs voor een gezellig gesprek; we bespreken samen alle noden omtrent je nieuwe computer. Wordt het een gaming desktop of pc voor kantoorgebruik? Tijdens dit gesprek komen alle nodige vragen aan bod zodat we aan de slag kunnen om de juiste onderdelen te kiezen.

2. Prijsvoorstel

Je krijgt van ons een gratis uitgebreid prijsvoorstel. Het model van de behuizing, moederbord, processor, grafische kaart, schijven, geheugen, ventilators… We laten niets aan de twijfel over. Alle onderdelen worden van A tot Z vermeld. Wil je nog iets wijzigen? Geen probleem, we zijn pas tevreden tot wanneer jij dat bent!

3. Assemblage

De kogel is door de kerk! Je hebt beslist om een op maat gemaakte computer volledig te laten bouwen door MadProcessor. Goede keuze! Wij gaan voor je aan de slag en zorgen er uiteraard voor dat je nieuwe desktop startklaar wordt geleverd. Kortom; je hoeft je PC enkel nog af te halen en thuis aan te zetten. Ready, set, go!

Onze custom builds

Gaming desktop

Op zoek naar een nieuwe gaming desktop? Heb je niet onmiddellijk een idee waar je moet beginnen? Bij MadProcessor zit je sowieso goed! We werken samen met bekende gaming merken en zorgen pijlsnel voor een schitterende, nieuwe gaming computer!

Fotografie / 3D desktop

Ben je op professioneel bezig met foto- en videobewerking? We kunnen een volledig systeem op maat maken zodat je je werk automatisch tot een hoger niveau kan tillen! Gedaan met lange wachttijden in Adobe of renders van die zware 3D tekening. Wij voorzien nieuwe builds die gemaakt zijn om jaren mee te kunnen gaan.

Office desktop

Ook voor thuiswerk bieden we systemen aan die ervoor zorgen dat je workflow op het thuiskantoor sterk geoptimaliseerd zal worden. Je kan vrijblijvend een afspraak maken om een volledig systeem naar jouw wens te creëren – inclusief degelijke monitor, printer en randapparatuur zoals keyboard en muis.